Schilderwerk

Het schilderwerk bestaat uit binnenwerk en buitenwerk. Het binnenwerk bestaat uit bijvoorbeeld de muren sausen, een nieuwe kleur of de kozijnen van uw woning of bedrijfspand. Het zijn werkzaamheden die we u graag uit handen nemen.

Falcon schilderwerken is erg trendgericht en adviseert u hier ook graag over. Voor het verfraaien van het interieur met verschillende soorten pleister of andere structuren. Bijvoorbeeld deze betonlook zoals te zien in op de foto.

Wie kiest voor het sausen van de muren, beschikt over een groot aantal mogelijkheden in de afwerking. Falcon schilderwerken onderscheidt zich door de strakke afwerking van gekleurder muren. Bij “Inspiratie & Projecten” kunt u hier voorbeelden van bekijken.

Wandafwerking

Falcon schilderwerken is bedreven in de wandafwerking van grote oppervlakten. Hierbij gaan we op vlotte en nauwkeurige wijze te werk. Daarbij werken we op basis van een specialistische muurbehandeling alleen met Sikkens verf van hoge kwaliteit. Ook de keuze voor spuitwerk behoort tot de mogelijkheden.

Kleuradvies

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Falcon schilderwerken helpt u graag bij het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur. We adviseren u hier graag over, want met de juiste kleur bepaalt u de sfeer van de ruimte. Zo creëert u een aangename omgeving.

Wilt u juist dezelfde kleur opfrissen of heeft u een kleur gezien maar kunt u deze niet terug vinden, wij maken gebruik van de Sikkens color sensor. Dit is een moderne tool waarbij je binnen een paar seconde de exacte kleurmatch hebt.

Falcon schilderwerken helpt u graag bij de juiste keuze van een kleur.

Spuitwerk

Falcon schilderwerken heeft ook de keuze om uw huis te spuiten in plaats van te schilderen. Het gaat vele malen sneller in vergelijking met de traditionele verfwijze. Het eindresultaat is hetzelfde en er is sprake van een beter gedekte ondergrond. Daarnaast is de wand gladder, zonder vuil. Tot slot is het totaalwerk goedkoper, waardoor u kosten bespaart.  Meestal wordt het spuitwerk in nieuwbouwwoningen toegepast.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij adviseren u graag op het gebied van schilderwerk, wandafwerking, kleuradvies en/of spuitwerk.