Falcon Schilderwerken

Falcon Schilderwerken is in 2019 gestart als eenmanszaak in Alkmaar. Donald Falcon is de oprichter en eigenaar van dit bedrijf. Hij is 15 jaar in dienst geweest bij verschillende gerenommeerde schildersbedrijven en leveranciers (waaronder Sikkens), maar door zijn grote passie en deskundigheid is hij nu zijn eigen bedrijf gestart.

Goed schilderwerk en onderhoud is van essentieel belang voor de duurzaamheid van een pand. Wij hebben ervaring in zowel bestaande bouw als nieuwbouw, moderne panden en monumentale panden. Falcon Schilderwerken richt zich vooral op de particuliere sector, maar verricht ook onderhoud in de zakelijke sector. (Alkmaar en omstreken)

Bekijk wat wij voor u kunnen beteken:

De voordelen van Falcon schilderwerken

Vaste prijsafspraken

In een duidelijke overzichtelijke offerte worden alle aspecten van uw opdracht vastgelegd en maken we met u een vaste prijsafspraak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Deskundig advies

Falcon schilderwerken geeft u een gedegen advies en informeert u graag over de diverse mogelijkheden voor uw woning voor zowel binnen als buiten. Samen met u bekijkt hij op locatie uw wensen en adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden met betrekking tot materialen, kosten en planning.

Goede service

Falcon schilderwerken werkt professioneel, snel en levert de werkzaamheden verzorgd op. Tijdens het werk zullen meubels, vloeren, kozijnen en ramen zodanig worden afgedekt dat deze niet kunnen beschadigen. Na de afronding van de werkzaamheden wordt alles ook weer door ons opgeruimd.

Garantie

Wanneer Falcon schilderwerken bij u werkzaamheden mag verrichten kunt u standaard rekenen op een ruime garantieperiode. Er wordt gewerkt met hoogwaardige verf en materialen waardoor hij u deze ruime garantieperiode kan bieden. Deze wordt vermeld op uw offerte zodat daar altijd op terug kunt vallen mocht dit nodig zijn.

Omgeving Alkmaar

In een duidelijke overzichtelijke offerte worden alle aspecten van uw opdracht vastgelegd en maken we met u een vaste prijsafspraak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Vragen?

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch (06 – 16 87 61 55) of per e-mail: info@falconschilderwerken.nl